Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Ndërtimi i lidhjeve profesionale, pa marrë pjesë në ngjarje të mëdha

Nuk duhet ta mbivlerësoni rëndësinë e ngjarjeve në krijimin për ndërtimin e karrierës tuaj. Hulumtimet tregojnë se shumë kandidatë mësojnë…

Facebook heq ndalimin në Australi

Qeveria australiane njoftoi sot se Facebook ka pranuar të heqë ndalimin e ndarjes së lajmeve në platformën e tij në…

​Si të përgjigjeni në pyetjen “Cila pjesë e pozitës ju duket më sfiduesja?”

Intervista është mjeti më i rëndësishëm që përdoret nga punëdhënësi, për t’i vlerësuar kandidatët, se cili prej tyre është i…

6 profesione në të cilat mund të visheni sipas dëshirës

Ka persona që ndihen fatlumë kur kanë një punë të cilën është e caktuar se çfarë të veshin, për shkak…

A duhet punonjësit ta ndajnë të njëjtën dhomë, kur bëjnë udhëtim pune?

Çështja se a duhet që punonjësit që ta ndajnë të njëjtën dhomë në udhëtime biznesi, ende mbetet e diskutueshme. Nuk…

Si të përgjigjeni në intervistat e punës se cili është menaxheri ideal?

Gjatë procesit të intervistimit, përveç të tjerash punëdhënësit duan të dinë se çfarë marrëdhëniesh keni me mbikëqyrjen. Ata do të…

​12 gjërat që duhet bërë në ditën e parë të punës

Përshtypja e parë nuk përfundon me intervistën e punës, ndikimin më të madh e ka dita e parë në atë…

Fuqia e pabesueshme e natyrës: Ju kurrë nuk keni parë një pinguin si ky – foto

Për herë të parë në një ishull në Atlantikun Jugor është parë një pinguin i verdhë, pa asnjë njollë të…

Fatmir (Adem) Muriqi kërkohet nga Policia

Policia në Pejë ka kërkuar nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e Fatmir…

ADN më e vjetër në botë gjendet në dhëmbët e një mamuthi që jetoi mbi 1 milion vjet më parë

Gjenomet e lashta mendohet të jenë të vjetra midis 1.3 milion dhe 1.65 milionë vjet, zbuloi një studim i fundit.…
error: