Deri në sa persona mund të marrin pjesë në një panel intervistimi?

Nëse trembeni nga intervistat një me një, e keni edhe një mundësi e që janë intervista me panel, ku do…

5 teoritë e motivimit për ekipet e menaxhimit në vendet e punës

Teoritë e motivimit mund t’i ndihmojnë ekipet për t’i përcaktuar mënyrat më të mira, të cilat ndihmojnë në arritjen e…

Spanjë, mbi 8 milionë infeksione me COVID-19 që nga fillimi i pandemisë

Numri i infeksioneve me koronavirus në Spanjë që nga fillimi i pandemisë është rritur në 8,093,036. Gjatë 24 orëve të…

Financial Times: Shqipëria, nga vendi i izoluar në strehën e refugjatëve

Shqipëria është shndërruar nga një shtet i izoluar në një vend që strehon refugjatë, shkruan gazetari i njohur Alec Russell…

​Si t’i largoni 10 pasiguritë më të zakonshme në punë?

Është më se e zakonshme që shumë punonjës të përjetojnë pasiguri apo momente dyshimi në lidhje me punën e tyre.…

Latifi dhe Szunyog diskutojnë për projekte në interes të shëndetit publik

Ministri i Shëndetësisë së Republikës së Kosovës, Rifat Latifi ka pritur sot në takim Përfaqësuesin e posaçëm dhe Ambasadorin e…

16 aftësi rekrutimi që duhet t’i kenë të gjithë rekrutuesit ambiciozë

Edhe rekrutuesit ndahen në dy gupe. Çfarë e bën një rekrutues të mirë? Cilat aftësi i posedon një rekruter, anëtar…

Sulmoi bashkëshorten dhe policët, një muaj paraburgim

Gjykata Themelore në Prizren-dega në Suharekë, ka caktuar masën e paraburgimit në kohëzgjatje tridhjetë ditë, ndaj të pandehurit B.K., për…

Nderohet jeta dhe vepra e doktoreshës Selvete Krasniqi

Stafi i Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës kanë nderuar jeta dhe vepra e Prof. Dr. Selvete Krasniqi me…

​Përparësitë dhe mangësitë e përdorimit të rrjeteve sociale në rekrutim

Me rritjen e numrit të rrjeteve sociale është rritur edhe prezenca e personave që i përdorin këto rrjete. Sot është…
error: