AL KOSOVAPRESS – Konkurs – Montazhierë me përvojë dhe praktikantë

Agjencia e Pavarur e Lajmeve KosovaPress shpall konkurs për vendin e punës: Dy (2) montazhierë me përvojë Dy (2) montazhierë…

CONAD – Konkurs pune

CONAD KOSOVA është një kompani e njohur italiane me rrjet të gjerë të marketeve ushqimore dhe shpall këtë konkurs pune.

Ambasada e Italisë – Konkurs

SHPALLJE KONKURSI Ambasada e Italisë  në Prishtinë ka nisur një procedurë përzgjedhjeje për pranimin e n.1 nëpunësi me kontratë për…

Njoftim publik për mbajtjen e mbledhjes së nëntë të rregullt të Kuvendit Komunal të Rahovecit

Njoftohen qytetarët e Komunës së Rahovecit se mbledhja e nëntë e rregullt e Kuvendit Komunal të Rahovecit, do të mbahet…

Tender i hapur nga Elkos Group dhe ETC

Kompania Elkos Group dhe ETC, shpallë Tender të Hapur për Kryerje e Punimeve në Njësitë (Prishtinë, Prizren, dhe Ferizaj) e…

Njoftim publik për mbajtjen e mbledhjes së tetë të rregullt të Kuvendit Komunal të Rahovecit

Njoftohen qytetarët e Komunës së Rahovecit se mbledhja e tetë e rregullt e Kuvendit Komunal të Rahovecit, do të mbahet…

Olive Medical & Laboratory shpall konkurs për qytetin e Prizrenit

Si rezultat i zgjerimit të aktivitetit Olive Medical& Laboratory kërkon kandidatë për qytetin e Prizrenit, të motivuar të aplikojnë për…

LEKA Steak House – Konkurs – Asistent/e i menaxherit

Leka Holding Sh.A. me seli në Prishtinë, hap konkurs për restorantin “Leka Steak House”. Pozita: Asistent/e i/e Menaxherit në restorantin…

AL KosovaPress – Konkurs – Agjentë marketingu dhe montazhier

Agjencia e Pavarur e Lajmeve KosovaPress shpall konkurs për: Dy agjentë të marketingutNjë montazhier Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që…

Njoftim publik lidhur me mbajtjen e mbledhjes së shtatë të rregullt të Kuvendit Komunal të Rahovecit

Njoftohen qytetarët e Komunës së Rahovecit se mbledhja e shtatë e rregullt e Kuvendit Komunal të Rahovecit,  do të mbahet…