Ambasada e Italisë: Konkurs për pozitën shofer-shërbyes administrativ-centralinist

Ambasada e Italisë në Prishtinë ka nisur procedurën e përzgjedhjes për rekrutimin e një (1) nëpunësi me kontratë me kohë…

Konkurs për 31 vende të lira pune

Konkurs për 31 vende të lira pune. Al Trade në vazhdën e zgjerimit të kapaciteteve të veta, si dhe me…

Ftesë për mbajtjen e mbledhjes konstituive të Kuvendit Komunal të Rahovecit

Anëtari më i vjetër i Kuvendit të Komunës në bashkëpunim me kryetarin e Komunës së Rahovecit i ftojnë anëtarët e…

“Trip Taxi” hap konkurs për shoferë

Kompania “Trip Taxi” ka hapur konkurs pune për shofer/shofere të re. Nëse ju jeni duke kërkuar një punë si shofer…

Ftesë për mbajtjen e mbledhjes konstituive të Kuvendit Komunal të Rahovecit

Anëtari më i vjetër i Kuvendit të Komunës në bashkëpunim me kryetarin e Komunës së Rahovecit i ftojnë anëtarët e…

Njoftim publik për mbajtjen e mbledhjes së 11 të rregullt të Kuvendit Komunal të Rahovecit

Njoftohen qytetarët e Komunës së Rahovecit se mbledhja e njëmbëdhjetë e rregullt e Kuvendit Komunal të Rahovecit, do të mbahet…

AKP – Njoftim për Listat Fillestare te NSH-ve

Agjencia Kosovare e Privatizimit njofton të gjithë ish punëtorët e Ndërmarrjeve Shoqërore në vijim: Stacioni i Veterinës Rahovec; KB Pirana…

Njoftim publik për mbajtjen e mbledhjes së dhjetë të rregullt të Kuvendit Komunal të Rahovecit

Njoftohen qytetarët e Komunës së Rahovecit se mbledhja e dhjetë e rregullt e Kuvendit Komunal të Rahovecit, do të mbahet…

A.L. KosovaPress – Konkurs – Dizajner grafik dhe Social Media Manager

Agjencia e Lajmeve KOSOVAPRESS për nevojat e saj shpall konkurs për: Dy (2) dizajnerë grafikëNjë (1) Social Media Manager Kriteret…

LEKA STEAK HOUSE – Konkurs për kuzhinier

       LEKA KONKURS Restoranti LEKA Steak House shpall konkurs për një (1) kuzhinier i cili ka dëshirë t’i bashkëngjitet stafit…