𝗣𝗥𝗢𝗙𝗜𝗟 𝗦𝗧𝗔𝗥 shpall konkurs për plotësimin e 5 pozitave

Pozita: 𝐌𝐎𝐍𝐓𝐄𝐑 𝐓𝐄 𝐌𝐎𝐁𝐈𝐋𝐈𝐄𝐕𝐄 – Përparsi kanë kandidatët më përvojë pune. Të gjithë të interesuarit të dërgojnë aplikacionin për punësim…

TRIP TAXI shpall konkurs pune

Kompania Trip Taxi shpall konkurs për një shofer/e. Të gjithë të interesuarit mund të kontaktojnë në numrin e telefonit: 048…

KosovaPress – Konkurs

Agjencia e Lajmeve KOSOVAPRESS për nevojat e saj shpall konkurs për: Dy (2) dizajnerë grafikëDy (2) montazhierë me përvojëDy (2)…

Ofertë për blerje të biznesit – Restorant Leka Steak House

Ofertë për blerje të biznesit – Restaurant Leka Steak House                                                      Çmimi: Sipas marrëveshjes               Aktiv: Deri me 01.03.2022 Afati…

KosovaPress – Konkurs

Agjencia e lajmeve KosovaPress, për nevojat e saj, shpall konkurs për këto vende të lira pune: Dy (2) redaktorë Një…

Al-Trade Market – Konkurs për 40 vende të lira pune

Al Trade në vazhdën e zgjerimit të kapaciteteve të veta, si dhe me rastin e  hapjes edhe të një pike…

Njoftim publik për mbajtjen e mbledhjes së tretë të rregullt të Kuvendit Komunal të Rahovecit

Njoftohen qytetarët e Komunës së Rahovecit se mbledhja e tretë e rregullt e Kuvendit Komunal të Rahovecit, do të mbahet…

Njoftim publik për mbajtjen e mbledhjes së dytë të rregullt të Kuvendit Komunal të Rahovecit

Njoftohen qytetarët e Komunës së Rahovecit se mbledhja e dytë e rregullt e Kuvendit Komunal të Rahovecit, do të mbahet…

“Trip Taxi” hap konkurs për shoferë

Kompania “Trip Taxi” ka hapur konkurs pune për shofer/shofere të re. Nëse ju jeni duke kërkuar një punë si shofer…

Bëhu drejtor/eshë dhe aksionar/e në Restorantin Leka

Leka Holding Sh.A. kërkon drejtor/eshë në Restorantin Leka me ofertën që të bëhet edhe aksionar në restorant me ofertën e…