Shteti i veçantë apo e veçanta e Shtetit të Kosovës

Porosia për binomin Osmani- Kurti dhe ca nga fanatikët e mendjes së robëruar si ky Krenar Shala, Sadri Ramabaja e…

Linçimi Mediatik i Bedri Halimit, kush bartë përgjegjësi?

Ne foto : Bedri Halimi Me 6 Janar 2022 mediat në Kosovë patën si kryelajm arrestimin e kryeinspektorit te ministrisë…

Rezoluta e Kuvendit kundër mbajtjes së referendumit në Kosovë fuqizon pozitën diplomatike Kosovës

E si të mos befasohet njeriu, kur një grup hiqash – politikanësh servilë, të avancuar në pozita shtetërore atakojnë vendimin…

Disa përngjasime të taktikave të UÇK-së me ato të Skënderbeut

 (Kumtesë) Nga Shpëtim Golemi Në kuadër të 550 vjetorit të vdekjes së Heroit tonë Kombtar dhe 36 vjetorit të Lëvizjes…

Regjia e turpshme e arrestimit spektakolar të Bedri Halimit pa u ditur nëse ishte apo jo fajtor

Ne foto: Bedri Halimi Tani më ka kaluar një javë ç`prej se Kryeinspektori i Ministrisë së Mjedistit, z. Bedri Halimi,…

554 vjetori i vdekjes së Skënderbeut

17 janari i viti 2022 përkon me 554 vjetorin e vdekjes së Skëndërbeut. I. Në Janar të vitin 1968 u…

Narracioni serb që duhet demantuar

Serbia apo qeveria serbe po pretendon se shteti i Kosovës ua ndaloj të drejtën për te votuar, në referendumin e…

Shtetet e Quint-it, të mos harrojn edhe Krahinën Shqiptare të mbetur padrejtësisht nën administrimin e Serbisë!?

Asnjëherë shtetet e Quint-it  nuk i kan kërkuar me ngulm dhe nuk i kan bërë presion Serbisë  pas përfundimit të…

Rëndësia e KNÇ në Bujani për përhapjen e antifashizmit në Shqipërinë kontinentale

Me rastin e 78 vjetorit të dërgimit të dokumneteve të KANÇ të Kosovës në Shtabin e Përgjithshëm Antifashist të Shqipërisë…

Hartimi i Strategjisë, prioritet

“Strategjia pa taktika është rruga më e ngadalshme drejt fitores. Taktikat pa strategji janë zhurma para humbjes.” Sun Tzu Kriza…
error: