Ngjarjet e datës 5 gusht

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti shqyrton raportin e grupit punues për mbikëqyrjen e zbatimit të ligjit për shoqëritë…

Ngjarjet e datës 4 gusht

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti shqyrton propozim- vendimin e Qeverisë, për emërimin e Bordit të Agjencisë Kosovare të…

Ngjarjet e datës 3 gusht

Vazhdimi i seancës së Kuvendit të Kosovës mbi punën 100-ditore të Qeverisë Kurti. (Kuvendi i Kosovës, ora 10:00) Ministria e…

Ngjarjet e datës 2 gusht

 Kryeministri Albin Kurti bashkëbisedim me mërgatën.  (Ndërtesa e Qeverisë, vetëm pamje, ora 09:00) Mbahet seanca plenare e Kuvendit të Kosovës.…

Ngjarjet e datës 1 gusht

Komuna e Vushtrrisë mban konferencë për media. (Ndërtesa e Komunës, ora 12:00) Në kuadër të Panairit të Librit, organizohet takim…

Ngjarjet e datës 31 korrik

Qendra për Informim dhe Përmirësim Social (QIPS), organizon për herë të parë Panairin e Vullnetarëve të Shëndetit Mendor, në bashkëpunim…

Ngjarjet e datës 30 korrik

Mbahet mbledhja e KK të Rahovecit. (Salla KK Rahovec, ora 10:00) Drejtësia Sot, platformë e Grupit për Studime Juridike dhe…

Ngjarjet e datës 29 korrik

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere shqyrton raportin dhe programit të shpenzimeve të RTK-së për periudhën prill-qershor 2021 dhe kërkesën…

Ngjarjet e datës 28 korrik

Drejtori i Administratës komunale të Prizrenit, Osman Hajdari përuron Memorialin e Dëshmoreve. (Fshati Kobaj, ora 09:00) Mbahet mbledhja e 261-të…

Ngjarjet e datës 27 korrik

Komisioni për Buxhet shqyrton raportin me amendamente për Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin…
error: