Petrol Company i përgjigjet thirrjes së KBI-së për të ndihmuar në komunën e Vitisë

Kompania“Petrol Company”, e cila njihet si lidere e shitjes së derivateve në Kosovë, vazhdon t’u dalë në ndihmë familjeve në…

Nga sot, Fluidi me platformën online për shitje!

Të nderuar konsumatorë, Për të qenë më afër jush edhe në ditë e izoluara, ju njoftojmë që Fluidi tashmë ka…

Rri n’shpi se Kujtesa vjen te ti!

Ju njoftojmë se pas zhvillimeve të fundit dhe situatës së krijuar nga Virusi COVID-19, Kujtesa si Operator esencial, përveç mundësive…

“Petrol Company” ndihmon 50 familje me miell dhe pako ushqimore

Rrjeti i shitjes së derivateve “Petrol Company”, i cili është i pranishëm në gjithë vendin, ka ndihmuar të martën 50…

Princi në derën tënde

Aroma dhe shija e kafesë së Princit nuk do t’ju mungojë më. Qytetarët e Prishtinës dhe Pejës që nga sot…

Comodita Home dhuron 1000 dyshekë dhe 5000 jastëkë për Qendrën e Studentëve

Comodita Home jep kontributin e saj në luftimin e COVID-19 Në jetë nuk mund të zgjedhim se në çfarë situata…

Fluidi me masa të vazhdueshme për parandalimin e COVID-19!

Të dashur konsumatorë të Fluidi, Furnizimi i qytetarëve me produktet tona është esenciale dhe rrjedhimisht puna në fabrikat prodhuese të…

Petrol Company tani hap pikën më të re, tani edhe në Skenderaj

Petrol Company vazhdon me shtrirjen e saje, tashmë edhe më afër qytetarëve të Skenderajt, duke hapur pikën më të re…

Vaji Floil me rezerva të bollshme për konsumatorët, bën thirrje për kujdes dhe jo panik

Të dashur qytetar, përkundër situatës së krijuar në lidhje me virusin COVID 19, prioriteti kryesor ka qenë dhe vazhdon të…

Koronavirusi nuk i ndalon klientët e “Prince Coffee House” në New York

Shumë njerëz kanë frikë të ushqehen jashtë vendbanimeve të tyre apo edhe të shoqërohen për shkak të frikës nga koronavirusi.…
error: