EKSKLUZIVITETI NE ARTMOTION NUK KA FUND! LIGUE 1 PO FILLON!

Platforma më atraktive dhe më ekskluzive në vend Artmotion, nga vikendi i ardhshëm pasurohet edhe më ligën franceze të futbollit,…

Këtë muaj Petrol Company shpërblen klientët e saj me pushime verore, shkarkoni aplikacionin e Petrol Company për tu bërë pjesë e lojës

Këtë muaj Petrol Company shpërblen klientët e saj me shpërblime verore si dhe shumë shpërblime të tjera të ndryshme. Shkarkoni…

Hoteli i vetëm në botë i ndërtuar mbi bunker

Është i vetmi hotel në botë i ndërtuar mbi bunker. Hoteli i cili tashmë  është ngriutr pranë Golemit në Durrës,…

Pija energjike GO+ më 15 gusht dhuron preminë kryesore Tesla Model X

Tashmë janë bërë disa muaj nga fillimi i lojës shpërblyese “Fito dhe Fluturo” të pijes energjike GO+ Gjatë këtyre muajve…

Për shtëpinë dhe planetin tonë! Eko Kredi nga Banka ProCredit

Banka ProCredit, në bashkëpunim me Programin GEFF të BERZH-it (Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim), ka lansuar Eko Kredinë për…

Pse European School of Kosova është më e mira për shkollimin e fëmijëve tuaj?

Në çdo shoqëri prindërit kërkojnë të gjejnë shkolla të mira për fëmijët e tyre dhe jo t’i përmirësojnë të gjitha…

Vera Olimpike Tokio 2020 në platformën nr.1 në vendin tonë: ARTMOTION

11.000 sportistë nga 206 shtete do të garojnë në 339 ngjarje dhe 50 disiplina të 33 sporteve kurse adhuruesit e…

Hapet pika e Petrol Company në Viti

Petrol Company tani edhe në Viti, pronari Shkelzen Jusaj furnizoi me derivate personalisht klientin e parë. Petrol Company tani afër…

UBT vjen me modelin e ri Classroom 3.0 të shkollave të mesme profesionale të profilit të mjekësisë

Institucioni më i madh i arsimit të lartë në vend – UBT ka bërë të gjitha përgatitjet e nevojshme, me…

Mali i Dajtit dhe Spille, dy vendet magjike për të kaluar pushimet

Tingujt e dallgëve të detit, janë bërë melodia më e preferuar e kësaj ane. Fshati bregdetar që së fundmi me…
error: