​Publikohet klipi zyrtar i këngës “Duje”

Publikohet klipi zyrtar i këngës “Duje” e Albinës dhe familjes Kelmendi që do përfaqësojnë Shqipërinë në Eurovision Song Contest 2023.…

Nga hidratimi i fytyrës tek kujdesi për trupin, këshillat që duhet të ndiqni

Si mund të kujdesemi specifikisht për lëkurën e dehidratuar, në mënyrë që të plotësojmë ashtu siç duhet kërkesat e saj…

Shkencëtarët: Në oqeane ka mbi 171 trilionë mbetje plastike

Shkencëtarët kanë zbuluar se në oqeanet që mbulojnë rreth 70 për qind të botës gjenden mbi 171 trilionë mbetje plastike.…

Këshilla të vlefshme për një jetë me më shumë aktivitete

Nga vitet ’80 e deri më sot, stili ynë i jetesës ka ndryshuar rrënjësisht, dhe gjithashtu shumë më shpejt se…

Kukulla ikonë “Barbie” mbush 64 vjeç

“Barbie” mbush 64 vjeç dhe në përpjekje për të ecur në një hap me kohën, një seri e re kukullash…

Këshilla bukurie dhe sekrete të grave të mrekullueshme

Të dukesh bukur është gjithmonë diçka e mirë, pasi rrit besimin tuaj dhe ju bën shumë të lumtur. Në këtë…

Adoleshentët duan që të rriturit t’i kuptojnë

Kam nevojë për hapësirë; nuk po ik me të vërtetë prej teje, po kërkoj veten time Mos u ankoni që…

Depresioni në pranverë: Gjithçka që duhet të dini për të

Depresioni sezonal, i njohur më parë si çrregullimi emocional sezonal, përfshin simptoma që vijnë dhe shkojnë me ndryshimin e stinëve.…

Si të flisni me shefin tuaj për një problem?

Nëse ka një gjë që menaxherët kanë të përbashkët, është se ata të gjithë i urrejnë surprizat. Pra, nëse do…

Tetë sipërmarrëse që e ndryshuan mënyrën se si sot bëhet biznes

Që në vitet e hershme gratë kanë pasur aftësinë për të bërë diçka vetë, e këtë duke e filluar që…