Përse qeni konsiderohet miku ynë më i mirë?

Përveç dashurisë, të pakta janë ato koncepte që i bëjnë shkencëtarët, të cilët studiojnë kafshët, të jenë më skeptikë, një…

Cilat profesione mund t’i ushtroni në Kosovë nëse keni diplomë në juridik?

Siç edhe jemi të njoftuar nga statistikat, interesimi për të studiuar drejtimin e juridikut në Kosovë është mjaft i madh.…

Shtëpia e George Clooney përmbytet nga uji  

Shtëpia britanike e George Clooney rrethohet nga përmbytja e stuhisë Dennis   Vila dhe tokat e saj në pronësi të aktorit…

Hakerët përdorin koronavirusin për të përhapur virusët e tyre

Koronavirusi është virus më përhapur në shumë vende të botës këto muajt e fundit, duke marrë mijëra jetë njerëzit në…

“Nusja” nga Kosova tashmë një filtër Instagrami

Ky po që është një filtër Instagrami pas të cilit duhet të obsesionohemi të gjithë! Fotografia e famshme e “Nuses…

Vdes shpikësi i “copy-paste”

Shpikësi i komandës mjaft të njohur kompjuterike “copy-paste”, Lawrence Tesler vdiq këtë javë në moshën 74-vjeçare, sipas një njoftimi të…

Menaxhimi i kohës në vendin e punës: Si ta organizoni ditën më mirë?

Rëndësia që i japim menaxhimit të kohës në vendin e punës tregon shumë për ne. Koha e menaxhuar mirë në…

Ja 8 shenjat që tregojnë sa ziliqarë jeni

Një studim i fundit i kryer nga Universiteti Carlos III në Madridit dhe Universitetit Rovira i Virgili të Barcelonës, përcaktoi…

Orlando Bloom gabimisht bën tatuazhin e emrit të djalit të tij në dorë

Orlando Bloom donte një tatuazh në shenjë dashurie për djalin e tij 9-vjeçar Flynn, por kjo nuk funksionoi mirë. Konkretisht,…

Shikoni këtë foto: Ajo që shihni për herë të parë tregon shumë për ju

Shikoni foton më poshtë dhe regjistroni ato që shihni së pari dhe zbuloni se çfarë thotë për ju. Buzët Ju…
error: