Votimi i Albin Kurtit

Kryetari dhe kandidati për kryeministër i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, po voton në qendrën e votimit në Fakultetin Ekonomik-Juridik në…

Daka: Subjektet politike të respektojnë ligjin për zgjedhjet

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valdete Daka ka realizuar të drejtën e saj kushtetuese për të votuar në…