Votimi në Podujevë me masat anti-covid

Të gjitha qendrat e votimit në Komunën e Podujevës janë hapur në orën 7:00 dhe deri më tani gjithçka është…

Interesim i madh për të votuar në Podujevë, qytetarët kërkojnë ndryshime

Me kohë dhe me gjitha përgatitjet e nevojshme ka nisur votimi edhe në gjimnazin, “Aleksandër Gjuvani” në Podujevë. Në këtë…

KQZ: Qendrat e votimit në veri të Mitrovicës dhe Podujevë janë hapur me kohë

Sot në dy komunat e Republikës së Kosovës, Podujevë dhe Mitrovicë të Veriut po mbahen zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetarin…

Dimitroviq: Procesi i votimit ka nisur me kohë në veri, qytetarët po respektojnë masat anti-covid

Kryetari i KQZ-së në veri të Mitrovicës, Sllobodan Dimitroviq, ka deklaruar se në këtë komunë janë marrë të gjitha masat…

Vendvotimet hapen edhe në Podujevë

Në orën 7:00 është hapur edhe qendra e votimit në shkollën e mesme ekonomike “Isa Boletini”, në komunën e Podujevës…

Hapen të gjitha qendrat e votimit në veri të Mitrovicës

Në veri të Mitrovicës janë hapur të gjitha qendrat e votimit me kohë për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar të…

Veriu i Mitrovicës dhe Podujeva votojnë për kryetarin e komunës

Qytetarët e komunës së veriut të Mitrovicës dhe Podujevës, nën masat anit-covid, sot do të kenë të drejt të zgjedhin…

Biblioteka Kombëtare “vishet” kuq e zi

Në zemër të Prishtinës, disa nga kupolat e Bibliotekës Kombëtare të Kosovës, plisat e objektit me simbolikën e veçantë arkitekturale,…

Ura e Bosforit vishet me ngjyrat e flamurit shqiptar

Ura e famshme e Bosforit në Stamboll që lidh Turqinë Europiane dhe atë Aziatike është veshur me ngjyrat kuq e…

Kastrati ndanë mirënjohje për OVL-UÇK në Kamenicë

Kryetari i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati, së bashku me nënkryetarin, Faton Jakupi, drejtorin e drejtorisë së Kulturës, Rinisë dhe…
error: