Stafi i Urgjencës në Prishtinë në vetizolim, drejtori i Shëndetësisë thotë se kjo u bë për siguri

13 punëtorë të Qendrës së Mjekësisë Urgjente në Prishtinë janë dërguar në vetizolim, me rekomandim të Institutit Kombëtar të Shëndetit…

Klina kërkon të largohet nga karantina

Kryetari i komunës së Klinës, Zenun Elezaj po vlerëson se qeveria në detyrë do të duhej ta largonte nga karantina…

Komuna e Prishtinës mbyll sheshet dhe nxjerr vendime të reja për dyqanet ushqimore

Sheshet kryesore të Prishtinës nga sot nuk do të mund të përdorën si hapësira për shëtitje ose grumbullim të qytetarëve.…

Ramosaj i pakënaqur me furnizimet e MSh-së me mjete mbrojtëse për personelin shëndetësor

Komuna e Deçanit i ka ndërmarrë të gjitha masat për parandalimin e përhapjes së pandemisë COVID-19, duke dezinfektuar të gjitha…

Lul Raka: Java e dytë e prillit – vendimtare për përhapjen e koronavirusit

Mikrobiologu Lul Raka thotë se marrë parasysh edhe vendet tjera të prekura me COVID-19,  cikli i përhapjes së këtij virusi…

Mustafa: Kosova do të ketë rënie ekonomike më shumë se sa ka vlerësuar qeveria

Njohësi i çështjeve ekonomike dhe ish-deputeti, Muhamet Mustafa, tha  se Kosova do të ketë ulje të rritjes ekonomike shumë më…

Kosova me çmime më të ulëta të derivateve në rajon, pas Maqedonisë

Për shkak të situatës së krijuar me pandeminë COVID-19, qytetarët e Republikës së Kosovës, aktualisht po furnizohen me çmimet më…

Koronavirus, Vjero tregon vendimet e Qeverisë së Shqipërisë në mbështetje të bizneseve

Zëvendësministrja e Financave në Qeverinë e Shqipërisë, Vasilika Vjero ka deklaruar se Qeveria e Shqipërisë ka paraparë t’i vije në…

Ibishi: Koha e fundit për të vepruar në veri, agjenturat serbe mund ta shfrytëzojnë situatën

Shpallja e gjendjes së jashtëzakonshme në komunat veriore të Kosovës dhe futja në karantinë, duke iu përshtatur ligjeve të Republikës…

Në Kamenicë 22 familje në karantinë, Kastrati thotë se ka furnizime të mjaftueshme për mbrojtje nga pandemia 

Fshati Topanicë i Komunës së Kamenicës që nga 30 marsi ende mbetet në karantinë, pasi që u evidentuan 12 rasteve…