Bota e fëmijëve

Fëmijët në moshën 4-5 vjeçare janë shumë kurioz dhe duan të zbulojnë gjithçka. Shikoni se si do reagojnë ata në…

Arti dhe fëmijët

Njihuni me shkollën e muzikës dhe artit Misbah & Friends! Sipas studimeve të shumta muzika dhe arti në përgjithësi luan një…

Shfrytëzimi pozitiv i teknologjisë

Shfrytëzimi pozitiv i teknologjisë, njihuni me programerët që mund ta bëjnë ndryshimin!  

Vozitësi më i ri i Carting-ut

Ky është Omeri 5 vjeç ndërsa pasioni i tij është cartingu!  

Ndikimi i pijeve energjike tek fëmijët

-Mësoni se sa konsumohen pijet energjike nga fëmijët! -Çka përmbajnë pijet energjike? -Sa rrezikohen fëmijët nëse konsumojnë pije energjike?  

Integrimi i fëmijëve me nevoja të veçanta

Mësoni se sa janë të integruar nëpër shkolla fëmijët me aftësi të kufizuara!  

Kënaquni me atmosferën e krijuar gjatë festës së halloween-it në kopshtin “Foleja jonë”!

Kënaquni me atmosferën e krijuar gjatë festës së halloween-it në kopshtin “Foleja jonë”!  

Njihuni me Tiaren e cila ka zë shumë të ëmbël

Fëmijët kanë talente të ndryshme mjafton që t’ia vëmë në pah ato. Disa këndojnë, disa merren më sport, disa pikturojnë…
error: