Ndikimi i artit te fëmijët

Pse arti është kaq I rëndësishëm? Ai promovon kreativitetin, stimulon vetëbesimin, afteson fëmijët në zgjidhjen e problemeve, arti ndihmon në…

Belbëzimi te fëmijët

Belbëzimi vihet re te fёmijёt gjatё moshёs 3-5 vjeç, pikёrisht nё periudhёn kur truri i fёmijёs zhvillohet shpejt dhe arrin…

Bota e Fëmijëve

Ndiqni aktivitetet ditore të fëmijëve të kopshtit “Hello Kids”

Përfitimet nga baleti

Baleti është ajo gjini artistike e cila i shpreh ndjesitë e saj përmes lëvizjeve te shoqëruara me muzike, shfaqje skeniko-muzikore…

Kujdesi gjatë ndërrimit të dhëmbëve të qumshtit

Asnjëherë nuk është vonë që t’I tregojmë fëmijëve se sa e rëndësishme është higjena e dhëmbëve dhe e gojës. Dhëmbët…

Njihuni me trajnerin më të ri në Kosovë

Njihuni me Donald Krasniqi, e ajo cka e bënë të vecantë 18 vjecarin nga Malisheva, është licenca nga FFK dhe…

Hakerët iranianë sulmojnë universitetet perëndimore

Hakerët iranianë, të përkrahur nga qeveria, kanë shënjestruar universitete në Evropë, në Shtetet e Bashkuara dhe Australi në muajt e…

Ndryshimet hormonale gjatë periudhës së adoleshencës

Adoleshenca është periudhë tranzitore e rritjes dhe zhvillimit në mes të fëmijërisë dhe moshës së rritur. Mësoni se cilat janë…

Bota e fëmijëve

Loja e përgatitur për fëmijët e kopshtit “Porta e Artë”. Këto ishin reagimet e tyre!

Mësoni se cilat janë të mirat e futbollit

Mësoni se cilat janë të mirat e futbollit, gjithashtu njihuni me talentët e shkollës “Kurda”.