Të mirat e tenisit te fëmijët

Rënditet si një ndër sportet më të ndjekura në botë. US Open, Wimbledon e Australian Open janë disa nga garat…

Çfarë duhet të dini për gjidhënien

Qumshti i gjirit është i pazëvendësueshëm për fëmijët. Gjidhënia jo vetëm që siguron ushqim për foshnjën, por, ka rol të…

Bota e Fëmijëve

Njihuni me aktivitetet e fëmijëve të kopshtit Poema

Rëndësia e Vitaminës D

Vitamina D është shumë e rëndësishme për shëndetin tonë. Trupi ynë e krijon vitaminen D nga Dielli, po në raste…

Pikturë dhe punë dore kreative

Në studion IStar, je I rrethuar nga punimet e bukura të artistëve të këtij kursi. Ata gjithë energjinë dhe kreativitetin…

Varësia ndaj lojrave elektronike

Mund të jenë shumë argëtuese, por lojrat elektronike kanë edhe efekte të dëmshme. Disa studime të reja tregojnë se nëse…

Dyslalia – Mos shqiptimi i duhur i tingujve

Dyslalia është çrregullim i artikulimit të tingujve. Prindërit janë shembulli më i mirë për mënyren se si flasin fëmijët. Çfarë…

Ndikimi i librave tek fëmijët

Libri padyshim është thesari më i çmuar për të pasuruar botën e brendshme të njeriut, veçanërisht për të kultivuar vlera…

Projektet e fëmijëve në Akademinë JCoders

Njihuni me Kaonin, Erisin, Olsen dhe Jonin koduesit më të rinjë në vendin tonë. Përveç se e dojnë teknologjinë e…

Njihuni me Sindi Muharremin

Kjo është Sindi Muharremi e do shkrimin, aktrimin madje ëndërron të bëhet edhe këngëtare. Sindi e cila është në klasën…