NBA, liga e preferuar e të rinjëve tanë

Golden Basket – Prishtina është një shkollë basketbolli, ku prindërit i besuan punën për fëmijët e tyre. NBA, liga e…

Ndikimi i lodrave te fëmijët

Vrapimi në shi, eksplorimi në natyrë, hudhja në tokë gjatë lojes mund të ju duket jo e mirë, por të…

Qumështi i gjirit apo qumështi artificial

Ushqyerja me gji është mënyrë e pazëvendësueshme e sigurimit të një ushqimi ideal për mirërritjen dhe zhvillimin e fëmijës, dhe…

Me çfarë dëshira rriten sportistët e vegjël

Çdo gjë nisë kur shikojmë të preferuarit tanë përmes ekranit. Pse futbolli ? Adrenalinë, argëtim, humbje e fitore të gjitha…

Sukseset e Etna Rexhepit në basketboll

Kjo që po e shihni është Etna Rexhepi. Ju mahnitë me teknikat që I realizon kur ajo ka topin në…

Bota e Fëmijëve

Kopshti “Gëzimi Ynë” na njohin me aktivitete interesante.

Bota e Fëmijëve

Njihuni me aktivitetet interesante që realizuan fëmijët e kopshtit “Milingonat”

Rudina Sojeva botoi librin e saj të parë

Ka pasion shkrimin dhe baletin. Kjo është Rudina Sojeva, 11 vjecarja e cila botoi librin e saj të parë me…

Sporti luftarak (Karateja)

Karateja është shkathtësi luftarake e cila po ushtrohet si sport. Pra ky sport luftarak do të thotë së paraqet rrugën…

Inflamacionet e veshit

Fëmijët vuajnë shpesh nga problemet me veshin, arsyeja kryesore është se sistemi i tyre imunitar nuk është mjaft i fortë…