14 vjeçari që ëndërron të luaj në ekipe të mëdha botërore

Jeta e tij është vetëm futboll. Reis Paci ka zgjedhur këtë sport për ta shoqëruar në rrugëtimin e tij. Ndonëse…

Ana Isufi vajza e arteve

Kjo është Ana, ajo ka pasion muzikën, baletin dhe modelingun. Është vetëm 7 vjeç dhe deri tani ka arrit suksese…

Pranvera përmes aktiviteteve të Kopshtit “Bardha Akademi”

Kopshti “Bardha Akademi” kanë organizuar aktivitete shumë interesante për stinen e pranverës. Grupet e fëmijëve na treguan për folenë e…

Takimi i fëmijëve me dentisten

Kujdesi për dhëmbët e fëmijëve duhet të filloj qysh në hapat e parë të jetës dhe jo më vonë se…

Fobia e fëmijëve nga doktori

Shpeshherë, prindërit përdorin metodat e frikësimit ndaj fëmijëve të vegjël për të arritur te qëllimet e tyre. Në rastet kur…

Hapat për të larguar pelenën te fëmijët

Heqja e pelenës është një prej procesve më të rëndësishme të zhvillimit të fëmijës. Nga ky moment prindërit dhe fëmija…

Këshilla për masazh te bebet

Prekja e një lëkure të butë e të shëndetshme të bebes tuaj është kënaqësia më e madhe për ju si…

Ativitete për stinen e pranverës në Kopshtin “Genius Land”

Kopshti “Genius Land” në Prishtinë kanë organizuar aktivitete shumë interesante për stinen e pranverës. Këngë, punime, lojra dhe shumë aktivitete…

Si të dallojmë shenjat e autizmit te fëmijët

Autizmi është çrregullim neurobiologjik kompleks e shumëplanësh i zhvillimit të njeriut , pjesë e Çrregullimeve të Spektrit Autik. Është diagnozë…

Historia e veçantë e Marsit 10-vjeçar

Ky është Mars Bajçinovci, ai ndjek mësimet në klasën e tretë të shkollës “Don Bosko”. Marsi cilësohet si një fëmijë…
error: