COVID-19 frenon ndjeshëm sektorin e turizmit në Spanjë

​Mbërritjet turistike ndërkombëtare në Spanjë ranë 90% nga viti në vit, sipas të dhënave zyrtare. Kjo, pasi autoritetet vendosën kufizime…

Turizmi në gjendje të rëndë, kërkohet ndihma e shtetit

Pandemia COVID-19, si dhe masat që ka marrë vendi ynë për mbrojtje ndaj pandemisë, ka bërë që 2020 të jetë…

FIBULA pajiset me vulën “Safe Travels”

FIBULA është agjencia e parë e turizmit në Kosovë që është pajisur me vulën “Safe Travels”, për parandalimin e përhapjes…

3.6 milionë turistë më pak në Shqipëri, shkak pandemia

​Kufizimi i lëvizjeve dhe bllokimi i kufijve ka shkaktuar një dëm të madh për turizmin shqiptar, një nga sektorët më…

Oda e Hotelerisë dhe Turizmit nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me SBASHK dhe BSPK

Me qëllim të respektimit të drejtave të punëtorëve dhe krijimit të kushteve për punën praktike të nxënësve në shkollat profesionale,…

Gërmisë do t’i shtohet edhe Parku i Aventurave

Komuna e Prishtinës në bashkëpunim me Sport Marketing kanë arritur marrëveshje për Parkun e Aventurave i cili do të ndërtohet…

​Vermoshi, mrekulli e natyrës së Malësisë së Madhe në destinacion evropian

Vermoshi, 100 km nga qyteti i Shkodrës në një lartësi prej 1100 metra mbi nivelin e detit, është kthyer në …

Salla moderne e konferencave ne ROYAL G MAX

Ndër ambientet moerne të ROYAL G MAX është edhe salla e konferencave. Salla e konferenca është 220 metra katrorë me…

Provoni ndjesinë relaksuese në qendrën Spa dhe pishinën e brendshme të Royal G MAX

Royal G MAX Hotel & Spa ndodhet në brigjet e bukura të detit Adriatik, 20 minuta nga qendra e Durrësit,…

​Leli: Kjo verë ishte e shqiptarëve

Pandemia Covid-19 dhe masat që kishin kapluar gjithë botën për mbrojte ndaj virusit, duket se nuk i ka bërë dëme…
error: