Gastronomët katër propozime për Qeverinë e Kosovës

Shoqata e Gastronomëve të Kosovës, i ka propozuar Qeverisë që të zgjatet orari i funksionimit të bizneseve të gastronomisë deri…

Mustafa: Dëmet në bujqësi janë të mëdha, kompensimi pas vlerësimeve

Të gjithë fermerët e dëmtuar nga reshjet e fundit do të kompensohen nga Ministria e Bujqësisë pas vlerësimeve të të…

Oda e Hotelerisë kërkon lirimin e masave, përndryshe paralajmëron greva e padi

Tubimet e partive politike në sallat e dasmave kanë nxitur reagimin e Odës së Hotelerisë dhe Turizmit të Kosovës. Për…

OAK nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike

Në vazhdën e nënshkrimeve të marrëveshjeve të bashkëpunimit me fakultetet të cilat qëndrojnë nën ombrellën e Universitetit të Prishtinës, një…

Oda e Hotelerisë kundër tubimeve të partive politike, paralajmërojnë padi ndaj Qeverisë

Kundër tubimeve të partive politike që janë mbajtur kohëve të fundit është edhe Oda e Hotelerisë dhe Turizmit të Kosovës…

MF-ja njoftim për subvencionimin e pagave për bizneset aktive

Ministria e Financave njofton se ka themeluar Komisionin për Shqyrtimin e Ankesave, lidhur me subvencionimin e linjës së pagave për…

​OAK ripërsërit kërkesën: Të hiqen kufizimet dhe ora policore

Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK), rikërkon nga Qeveria e Kosovës  largimin e kufizimeve të orarit të punës  dhe orës…

Rukiqi për tubimet elektorale: Si arsyetohen tash ndalesat për organizimin e ahengjeve

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, ka thënë se tubimet e fundit elektorale, me dhjetëra persona në hapësira…

Gastronomët kundër politikës: Ne dënohemi e ju me 500 veta në tubime

Shoqata e Gastronomëve të Kosovës ka reaguar pas tubimeve elektorale anë kënd Kosovës nga partitë politike në prag të zgjedhjeve…

Mustafa në Xërxë e Rogovë: Mbështetja për fermerë e bujq nuk do të mungojë

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa, vizitën e ka vazhduar edhe në Xërxë të Rahovecit dhe Rogovë…
error: