Bizneset në Mitrovicë llogaritet se pësuan humbje rreth 40 milionë euro për shkak të COVID-19

Pandemia COVID-19 përveç kërcënimit serioz për shëndetin e njeriut, ka shkaktuar humbje të mëdha edhe për bizneset në komunën e…

Mustafa premton mbështetje për prodhimet vendore

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural Besian Mustafa ka takuar sot disa blegtorë dhe përpunues të qumështit në Klinë,…

Paga mesatare në Kroaci mbi 890 euro: Kush fiton më shumë?

Paga mesatare mujore e paguar neto në korrik në Kroaci ishte 6722 kuna (rreth 891 euro). Kjo është 0.3 për…

Shoqëria civile e vlerëson raportin e DASH-it si shqetësues dhe të pafavorshëm

Shqetësues dhe i pafavorshëm po vlerësohet nga shoqëria civile raporti i Departamentit të Shtetit amerikan (DASH) për klimën e investimeve…

​Gastronomët thyejnë pjata para Qeverisë

Gastronomët kanë thyer pjata para Qeverisë për t’i shprehur pakënaqësitë e tyre për mospërkrahjen financiare nga institucionet e Kosovës, si…

​Mosvotimi i planit për rimëkëmbjen rrezikon bizneset, qeveria kërkon të votohet në Kuvend

Projektligji për rimëkëmbjen ekonomike dështoi të votohet sërish në parim në seancën e së enjtes, por ky veprim po konsiderohet…

Bajrami në Uashington, takon përfaqësues të lartë të FMN-së

Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami, u takua me Alfred Kammer, Drejtor i Departamentit Evropian në FMN, në Uashington. Sipas komunikatës…

Bajrami në Uashington, merr mbështetje nga Banka Botërore

Në Uashington D.C, ministrja e Financave Hykmete Bajrami bisedoi me Bankën Botërore për thellimin e bashkëpunimit me Kosovën  Në kuadër…

Kërkohet ndryshimi i ligjit për prokurim publik

Klubi i Prodhuesve së bashku me STIKK – Shoqatën për Teknologji të Informacionit dhe të Komunikimit të Kosovës, KIMERK –…

OAK: Bizneset kërkojnë më shumë përkushtim nga shteti për rritje të eksportit

Kriteret që duhet të plotësojnë bizneset e sektorit të mishit për eksport të produkteve, nevoja për përkrahje nga institucionet, kontrolli…
error: