EKSKLUZIVITETI NE ARTMOTION NUK KA FUND! LIGUE 1 PO FILLON!

Platforma më atraktive dhe më ekskluzive në vend Artmotion, nga vikendi i ardhshëm pasurohet edhe më ligën franceze të futbollit,…

Këtë muaj Petrol Company shpërblen klientët e saj me pushime verore, shkarkoni aplikacionin e Petrol Company për tu bërë pjesë e lojës

Këtë muaj Petrol Company shpërblen klientët e saj me shpërblime verore si dhe shumë shpërblime të tjera të ndryshme. Shkarkoni…

Shell mirëpret Diaspora meeting, me Marakli t’kerreve

Marakli t’kerreve, sot organizuan Diaspora meeting, në nderim të bashkatdhetarëve tanë që jetojnë jashtë vendit.  Me mbështetje të Shell Kosova,…

Pija energjike GO+ më 15 gusht dhuron preminë kryesore Tesla Model X

Tashmë janë bërë disa muaj nga fillimi i lojës shpërblyese “Fito dhe Fluturo” të pijes energjike GO+ Gjatë këtyre muajve…

Për shtëpinë dhe planetin tonë! Eko Kredi nga Banka ProCredit

Banka ProCredit, në bashkëpunim me Programin GEFF të BERZH-it (Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim), ka lansuar Eko Kredinë për…

Pse European School of Kosova është më e mira për shkollimin e fëmijëve tuaj?

Në çdo shoqëri prindërit kërkojnë të gjejnë shkolla të mira për fëmijët e tyre dhe jo t’i përmirësojnë të gjitha…

Vera Olimpike Tokio 2020 në platformën nr.1 në vendin tonë: ARTMOTION

11.000 sportistë nga 206 shtete do të garojnë në 339 ngjarje dhe 50 disiplina të 33 sporteve kurse adhuruesit e…

Hapet pika e Petrol Company në Viti

Petrol Company tani edhe në Viti, pronari Shkelzen Jusaj furnizoi me derivate personalisht klientin e parë. Petrol Company tani afër…

​Sigurimi shëndetësor në Sigal Uniqa Group Austria

Sigurimi shëndetësor është dhurata më e mirë që mund t’i bëjmë vetes dhe familjes tonë. Duke u kujdesur për shëndetin…

Këtë muaj pushime verore dhe shumë shpërblime të tjera në Petrol Company si dhe Jackpot Banesë në fund të vitit: 31 korrik – 3 gusht

Shkarkoni aplikacionin e Petrol Company, regjistrohuni dhe fito shpërblime marramendëse, ndër to pushime verore:  Play Store: https://bit.ly/3lq2h5D;  App Store: https://apple.co/34Bm5w3…
error: