Zv. Presidentja e MCC-së përuron fillimin e instalimit të matësve të mençur të ngrohjes në 17.500 apartamente në Prishtinë

Një delegacioni i Millennium Challenge Corporation (MCC), i kryesuar nga zëvendëspresidentja e MCC-së, Alicia Phillips Mandaville, ka vizituar sot një…

Produktiviteti i vizitës së kryeministrit Kurti në ShBA vlerësohet i zbehtë

Që nga 6 maji ndodhet në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, mirëpo produktiviteti i vizitës së kryeministrit Albin Kurti vlerësohet…

Stafi mbështetës i mjekëve i nevojshëm por s’kanë paga e kontrata

Stafit mbështetës të infermierëve dhe mjekëve të rekrutuar në kohën e pandemisë Covid-19, në muajin qershor iu përfundon kontrata e…

Delegacioni i MCC-së në vizitë tre ditore në Kosovë

Një delegacion i Millennium Challenge Corporation, i kryesuar nga zëvendëspresidentja e MCC-se, Alicia Mandeville, do të vizitojë Kosovën gjatë 22-24…

Dita Botërore e Biodiversitetit

22 Maji është shpallur nga Kombet e Bashkuara si Dita Ndërkombëtare e Diversitetit Biologjik, ose Dita Botërore e Biodiversitetit, me…

Testimi i tretë i qarkores pritet të jetë njëjavor në Prishtinë

Testimet që po bëhen nga Komuna e Prishtinës në qarkoren njëkahshe, janë të mirëpritura nga disa qytetarët të cilët thonë…

​Rreth 3 muaj pa pagë, mjekët dhe infermierët e angazhuar gjatë pandemisë “harrohen” nga shteti

Mbi 1 mijë e 200 profesionistë shëndetësorë që u angazhuan si staf mbështetës në menaxhim të pandemisë COVID-19, të cilët…

FSK në stërvitjen ndërkombëtare me NATO-n

Një kontingjent i FSK-së është nisur drejt Gjermanisë për të marrë pjesë në stërvitjen ndërkombëtare “Combined Resolve 22” në bazën…

Apeli ia refuzoi ankesën, ZRRE ndalon aplikimin e tarifave të shtrenjta të energjisë

ZRRE ka njoftuar se ka pranuar nga Gjykata e Apelit aktvendimin me të cilin iu është refuzuar ankesa dhe në…

Osmani: Kosova dhe Greqia të përkushtuara në vendosjen e marrëdhënieve diplomatike

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani-Sadriu priti sot në takim njoftues shefen e re të Zyrës Ndërlidhëse të Republikës…