Capital T shtron darkë për iftar në Shtëpinë e të Moshuarve “Jetimat e Ballkanit”

Capital T shtron darkë për iftar në Shtëpinë e të Moshuarve “Jetimat e Ballkanit”

Në muajin e shenjtë të Ramazanit, humanisti Halil Kastrati dhe reperi shqiptar Capital T kanë shtruar darkë në Shtëpinë e të Moshuarve “Jetimët e Ballkanit”.

Capital T është një nga reperët më të suksesshëm shqiptar i cili veçse bëri fansa të shumtë përmes muzikës ai me humanizmin e tij mori edhe zemrat e shumë të tjerëve.

Reperi Capital T vazhdimisht shihet në organizime humanitare e duke iu dalë në ndihmë familjeve në nevojë.


Capital T, është njëri nga bashkëpunëtorët më të afërt të humanistit nga Prizreni, Halil Kastrati.

Humanisti Halil Kastrati derisa ka treguar për darken e shtruar në Shtëpinë e të Moshurave “Jetimët e Ballkanit” ka publikuar edhe një fotografi me reperin Capital T dhe babain e tij Agim Ademi.

Banuesve të shtëpisë së të moshuarve i’u është servuar edhe ushqim tradicional i shërbyer nga “Hyla”.

Lexo edhe

Video