Caktohen datat e zhvillimit të Kupës së Afrikës

Caktohen datat e zhvillimit të Kupës së Afrikës

Konfederata e Kombeve Afrikane (CAF) ka zbuluar programin për Kupën e Kombeve të Afrikës.


Ngjarja e cila do të zgjasë një muaj, do të fillojë më 13 janar 2024, dhe do të përfundojë më 11 shkurt, transmeton KosovaPress.

Algjeria , Maroku , Afrika e Jugut , Senegali dhe natyrisht nikoqirët e Bregut të Fildishtë tashmë janë kualifikuar.

Video