Burri raportoi se i është zhdukur gruaja në Suharekë

Burri raportoi se i është zhdukur gruaja në Suharekë

Një burrë në Suharekë ka raportuar në polici se gruaja i është larguar nga shtëpia dhe se nuk e di se ku ndodhet.


Rasti është inicuar si person i zhdukur dhe po hetohet.

“Suharekë 02.10.2022-09:00.  Me 03.10.2022 një mashkull  kosovar  ka raportuar se  bashkëshortja  e tij viktima femër  kosovar e është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vend ndodhje e saj. Rasti është duke u hetuar”, thuhet në njoftim.

Lexo edhe

Video