Burri që preu thonjtë pas 66 vjetësh: Asnjë grua nuk donte të martohej me mua

Burri që preu thonjtë pas 66 vjetësh: Asnjë grua nuk donte të martohej me mua

Në moshën 82-vjeç, mbajtja e thonjve të tij u bë e vështirë. Asnjë grua nuk pranoi të martohej me të pasi i konsideronin thonjtë e saj të ndyrë.

Në vitin 2014, Shridhar Chillal nga India vendosi një rekord të ri Guinness për thonjtë më të gjatë në njërën dorë – ndonjëherë. Gjatësia totale e thonjve në njërën dorë është 909.6 centimetra.

“Unë nuk kam prerë thonj që nga viti 1952. Kur isha në shkollë, profesori na rrahu sepse shoku im grisi një gozhdë. Ne e pyetëm pse e meritonte një rrahje, dhe ai u përgjigj se nuk ishim të vetëdijshëm se sa përpjekje ishin bërë në thonjtë e gjatë (që ai kishte) derisa ne filluam t’i linim të shkonin vetë”, tha Shridhar Chillal.

“Dhe kjo është bërë një sfidë. Por ndërsa thonjtë rriteshin, problemet rriteshin gjithashtu. Të gjithë ishin kundër, dhe unë vendosa të mos i pres kurrë thonjtë”, shpjegon ai.


Më vonë, askush në familje nuk e donte dhe nuk mundi të gjejë as punë për shkak të thonjve të gjatë.

Madje, ai thotë se nuk mund të gjente një grua dhe nëse prindërit e tij ishin dakord, vajzat ishin të tronditura pasi nuk donin të martoheshin me dikë që mendonin se ishte i ndyrë për shkak të thonjve të tyre.

“Gjëja e parë që duhet të bëj është të mësoj të vendos dorën në një pozicion normal, gjë që nuk mund ta bëja për vite me radhë për shkak të thonjve të mi. Nuk mund ta lëvizja”, tregon ai.

Në moshën 82 vjeç, mbajtja e thonjve të tij u bë e vështirë. Por ai i preu ato dhe i shiti në Muzeun Ripley’s Believe It or Not! Dhe ato janë të ekspozuara në Nju Jork dhe Amsterdam.

Shridhar Chillal vendosi të presë thonjtë në 2018. Ai thotë se ishte i ngazëllyer por edhe i trishtuar pasi ishte një yll vendas për shkak të thonjve të tij, një kuriozitet që i bëri njerëzit ta ndalonin atë në rrugë.

Lexo edhe

Video

error: