Burrat zbulojnë: Çfarë e bën gruan një “dashnore të keqe”?

Sa i mirë apo i keq është dikush në shtrat – kjo mund të diskutohet, sepse ajo që është e keqe për dikë është fantastike për të tjerët – dhe anasjelltas. Seksi duhet të jetë diçka që çon marrëdhëniet midis dy njerëzve në një nivel më të lartë intimiteti dhe emocionesh, dhe jo vetëm një … Continue reading Burrat zbulojnë: Çfarë e bën gruan një “dashnore të keqe”?