Bulliqi: Ditët deri te fitorja jonë po afrohen

Bulliqi: Ditët deri te fitorja jonë po afrohen

Kryetari i komunës së Podujevës dhe kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për një mandat tjetër, Shpejtim Bulliqi ka falënderuar qytetarët për mikpritjen në secilën familje e secilës lagje.

“Ditët deri te fitorja jonë po afrohen, e me këtë rast edhe entuziazmi po rritet. Janë disa ndryshime pozitive që janë bërë gjatë këtyre 9 muajve dhe besoj që bashkë me ju do t’i vazhdojmë këto ndryshime në interes të qytetarëve. Besoj që do të na votoni që ta kemi fitoren qysh në raundin e parë”, tha ai.


Lexo edhe

Video