BSPK vendos sot lidhur me protestat e paralajmëruara

BSPK vendos sot lidhur me protestat e paralajmëruara

Kryetari i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës, (BSPK), Atdhe Hykolli ka filluar mbledhjen me përfaqësuesit e sindikatave të Kosovës. Në këtë takim do të vendoset për datën e grevës dhe në lidhje me protestat e paralajmëruara.


Pas këtij takimi do të mbahet konferencë për media.

Lexo edhe

Video