Brukseli është ‘thellësisht i shqetësuar’ për hendekun e Serbisë me BE-në në politikën e jashtme

Bashkimi Evropian do të shprehë “shqetësim të thellë”, në takimin e tij ministror të dhjetorit për ngecjen e Serbisë në përputhje me politikën e jashtme evropiane. “Këshilli (BE) shpreh keqardhje të thellë për zmbrapsjen e Serbisë në përputhje me Politikën e Përbashkët të Jashtme dhe të Sigurisë të BE-së, në veçanti mospërputhjen e saj me … Continue reading Brukseli është ‘thellësisht i shqetësuar’ për hendekun e Serbisë me BE-në në politikën e jashtme