Brenda një dite në Kosovë janë arrestuar 30 persona

Brenda një dite në Kosovë janë arrestuar 30 persona

Policia e Kosovës në raportin e ditës së sotme bën të ditur se ka arrestuar 30 persona në 24 orët e fundit.

Prej tyre 13 persona janë dërguar në mbajtje dhe një tjetër në vujtje të dënimit.


Gjatë këtyre orëve janë regjistruar 31 aksidente trafiku me të lënduar dhe 65 aksidente trafiku me dëme materiale.

Po ashtu për shkelësit e rregullave në komunikacion, Policia ka shqiptuar 1 mijë e 493 tiketa trafiku.

Lexo edhe

Video