Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

BQK parashikon që rënia ekonomike për 2020 të jetë 7.2 për qind

BQK parashikon që rënia ekonomike për 2020 të jetë 7.2 për qind

Pandemia COVID-19 do të bëjë që në vitin 2020 ekonomia e Kosovës të pësojë rënie me 7.2 për qind.


Kështu janë projeksionet e Bankës Qendrore të Kosovës, por për të cilat u tha se mund të ndryshojnë.

Zëvendësguvernatori Sokol Havolli në Komisionin për Buxhet dhe Financa tha se recesioni ekonomik mund të jenë të formën e “V”-së.

Lexo edhe

Video

error: