Bosch uron Kosovë, shpreson që disa vende ta shohin se po përdoren nga rusët

Bosch uron Kosovë, shpreson që disa vende ta shohin se po përdoren nga rusët

Ish-ambasadori i Holandës në Kosovë, Robert Bosch ka uruar Kosovën në 14 vjetorin e pavarësisë, duke thënë se shpreson se Spanja, Sllovakia, Greqia, Qiproja dhe Rumania së shpejti të shohin se si po përdoren nga rusët.


Shpallja e Pavarësisë së Kosovës është bërë më 17 shkurt të vitit 2008 në ora 15:39 në Kuvendin e Republikës së Kosovës në Prishtinë. Në një mbledhje të jashtëzakonshme ku merrnin pjesë 109 nga gjithsej 120 deputetë, Kuvendi i Kosovës njëzëri shpalli Kosovën shtet të pavarur, sovran dhe demokratik.

Lexo edhe

Video