Borrell: Presim që Kosova dhe Serbia të bëjnë përparim në dialog

Shefi i diplomacisë evropiane Josep Borrell ia ka bërë sot të qartë Serbisë se progresi i të drejtave të njeriut në sundimin e ligjit dhe normalizimi me Kosovën do të vendosë për ritmin e negociatave të mëtutjeshme të para-anëtarësimit të saj në BE. Ai pas një takimi me kryeministren e Serbisë Ana Brnabiq në Bruksel, … Continue reading Borrell: Presim që Kosova dhe Serbia të bëjnë përparim në dialog