Borrell: Incidentet e dhunshme në veri të Kosovës duhet të ndalen menjëherë

Shefi i diplomacisë evropiane Josep Borrell ka reaguar pas zhvillimeve të fundit në veri. Ai ka thënë se incidentet e dhunshme në veri të Kosovës duhet të ndalen menjëherë. “Veprimet e njëanshme dhe të pakoordinuara që rrezikojnë stabilitetin janë të papranueshme. Të gjitha çështjet e hapura duhet të adresohen përmes dialogut të lehtësuar nga BE. … Continue reading Borrell: Incidentet e dhunshme në veri të Kosovës duhet të ndalen menjëherë