Borrell: Dialogu nuk do të jetë i lehtë, por duhet të vazhdojë

Përfaqësuesi i Lartë i Bashkimit Evropian për Politika të Jashtme dhe Politika të Sigurisë, Joseph Borrell, ka deklaruar se dialogu mes përfaqësuesve të Kosovës dhe Serbisë nuk do të jetë i lehtë, por duhet të vazhdojë. Në një deklaratë për media, të dhënë pak çaste më parë, Borrell tha se dialogu duhet të vazhdojë pa … Continue reading Borrell: Dialogu nuk do të jetë i lehtë, por duhet të vazhdojë