Bonus dhe Premium Kartela që i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Bonus dhe Premium Kartela që i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Petrol Company përmes dy kartelave të saja, Bonus dhe Premium Kartelës, ofron mundësi të shumta për klientët e saj, duke dhënë deri në 3.5 cent për çdo litër të shitur si dhe shumë zbritje tjera.

Bonus dhe Premium janë dy kartela të cilat Petrol Company përmes tyre klientëve të vet po ju ofron shumë benifite si: zbritje në derivate, cent bonus për çdo litër, zbritje në market, zbritje në restorantin e saj “Be Happy” si dhe në produkte tjera.

Këto dy kartela janë kartelat më të kërkuarat nga klientët për arsye të benifiteve të shumta të cilat ofrojnë.

Kartelat dallojnë mes vete, sa u përket përfitimeve të tyre.

Për një furnizim mesatar në muaj ju e keni Bonus Kartelën dhe përfitimet e saj, kurse për një furnizim më të madh atëherë ju mund t’i gëzoni përfitimet e kartelës Premium.


Informohu me pikët dhe zbritjet e këtyre dy kartelave duke klikuar linkun:

Posted by Petrol Company on Wednesday, February 5, 2020

 

 

Lexo edhe

Video

error: