BONU GATI PËR 12-13 KORRIK !

BONU GATI PËR 12-13 KORRIK !

Platforma e shitjes online E-BAA  sjell te ju për herë të parë Aktivitetin Unik E-DAY më datat 12 dhe 13 Korrik.

Aktiviteti do të ju ofrojë Zbritje marramendëse në shumë Kategori dhe Promovime të Produkteve që do t’i kemi përgjatë këtyre dy ditëve.

Shfrytëzoni këtë mundësi ekskluzive që E-BAA e mundëson vetëm një herë në vit dhe njoftohuni me Zbritjet e vërteta dhe Kursimet e shumta .

Kjo zbritje mund të shkojë edhe jashtë kufijve për Bashkatdhetarët tanë, ku nga Diaspora mund të bëjnë porosinë ndërsa pako e porositur do të arrijë direkt te familjarët e tyre në Kosovë Brenda 24h.

Ju mund të blini vetëm Online përmes web faqes www.e-baa.com apo Shkarko Aplikacionin e-baa për Android dhe Iphone : https://bit.ly/2YhONQR

Transporti  ? n’krejt Kosovën

Kape zbritjen me një klik.


U THAA, U BAA !

 

 

 

 

 

 

Video

error: