Blumare Resort sjell ofertën e re 27 gusht- fundi i sezonit

Blumare Resort sjell ofertën e re 27 gusht- fundi i sezonit

Blumare Resort prezanton ofertën e re 27 gusht – fundi i sezonit, me pakon All Inclusive 45 euro për person.


Per informacione ose rezervime thirrni në numrin e telefonit: +355 69 301 1112.

Blumare Resort është një oazë e qetë pranë një prej plazheve më të bukur të detit Adriatik. Blumare Resort është vendi në të cilin mysafirët marrin atë që meritojnë dhe që e dinë se çfarë kanë vërtet nevojë.

Video