Bllokon rrugën me traktor dhe sulmon policin, arrestohet

Bllokon rrugën me traktor dhe sulmon policin, arrestohet

Policia e Kosovës ka arrestuar një person në Xërxë për shkak se i njëjti ka bllokuar me traktorin e tij rrugën dhe ka sulmuar zyrtarin policor.


“Është arrestuar i dyshuari mashkull  kosovar pasi që i  njëjti e traktorin e tij kishte bllokuar rrugën. I njëjti nuk ka respektuar as kërkesën e zyrtarit policorë për largim të mjetit nga rruga dhe e kishte sulmuar zyrtarin policor. Me urdhër te prokurorit kujdestar, rasti procedohet në procedurë të rregullt”, thuhet në raportin e Policisë së Kosovës.

Lexo edhe

Video

error: