Blinken: Të ulen tensionet në veri, palët t’i kthehen dialogut

Sekretari amerikan i shtetit, Antony Blinken  iu ka bërë thirrje Kosovës dhe Serbisë që të marrin veprime të menjëhershme për t’i ulur tensionet në veri të vendit. Duke dënuar dhunën kundër KFOR-it dhe veprimet përshkallëzuese në veri të Kosovës, Blinken ka apeluar të dyja palët që të angazhohen në dialogun e lehtësuar nga BE-ja për … Continue reading Blinken: Të ulen tensionet në veri, palët t’i kthehen dialogut