Blinken shpreh ngushëllime për humbjet e jetëve në aksidentin në Bullgari

Sekretari i Shtetit Antony Blinken ka reaguar pas tragjedisë së ndodhur ditën e sotme në Bullgari ku humbën jetë 45 persona që po ktheheshin nga një udhëtim në Stamboll. Blinken shprehet se DASH dhe popullin amerikan shprehin ngushëllimet për humbjet e jetëve. “DASH dhe populli amerikan shprehin ngushëllimet për popullin e Maqedonisë së Veriut dhe … Continue reading Blinken shpreh ngushëllime për humbjet e jetëve në aksidentin në Bullgari