Blej banesë në Linda Premium Residence me mundësi ideale përmes NLB Banka

Blej banesë në Linda Premium Residence me mundësi ideale përmes NLB Banka


Dëshironi të keni banesë në Linda Premium Rezidence?

Tani më lehtë së asnjëherë ju mund të bëheni me banesë në këtë kompleks, thjesht zgjidheni planin që ju përshtatet për familjen tuaj apo për vete. Kompleksi është i ndërtuar sipas standardeve europiane dhe ofron sipërfaqe të ndryshme të planeve të banesave si penthouse apo ura banuese.


Në bashkëpunim me NLB Bankën, ne ju ofrojmë blerjen e banesës me mundësi shumë të përshtatshme financimi, me këste mujore deri në 20 vite, normë preferenciale të interesit dhe hipotekë vetëm banesa e financuar nga banka.

Kur është fjala për kualitet të lartë të ndërtimit dhe cilësi në qëndrueshmëri, kompleksi Linda Premium Residence ka tërhequr vëmendjen e mediave dhe personave që duan një ambient evropian të jetesës, të rrethuar në gjelbërim me të gjitha karakteristakat të bashkuar në një vend.
Vetëm për ju Linda Premium Residence vjen me një arkitekturë mjaft unike, e cila është e fokusuar në komoditetin e banorëve që t’iu  ofroj siguri dhe rehati maksimale.

Andaj, Linda Premium Residence, jo vetëm që posedon banesat më të mira, por edhe mundësitë ideale të financimit të saj përmes NLB Banka.
Dobitë e Linda Premium Residence nuk rreshtin andaj për banorët e lagjes i është kushtuar:

– Sistem të plotë menaxhimi, mirëmbajtjeje me shtëpiak të dedikuar.
– Kopsht për fëmijë.
–  Pishinë të brendshme, Sauna dhe Spa.
– Supermarket dhe restaurant.
– Mjek të lagjes dhe barnatore.
– Ambiente për rekreacion të banorëve dhe hapësira të dedikuara për komunitetin.
– Parking të mjaftueshëm.

– Ujë, dhe vëzhgim me kamera 24h
-Izolim të jashtëm me lesh guri dhe fasadë ventiluese 
-Ndarje në mes të banesave me dy mure dhe izolim akustik 

-Dysheme Parketi dhe pllaka qeramike
-Në çdo banesë ka të ka të inkorporuar dy sisteme të ngrohjes qendrore,
-Sistemi të sigurisë kundër zjarrit

Linda Premium Residence gjendet buzë rrugës A që lidhet me rrugën B dhe me qendrën e qytetit.

Blej banesë tani me mundësi financimi nga NLB Banka, na kontaktoni për më shumë informata në: altradecenter.com, [email protected] apo ✆ 0800 77 770 (pa pagese) dhe +383(0)49 777 127, +383(0)49 606 209, +383(0)49 318 676, +383(0)49 240 248, +383(0)44 976 777.

Video

error: