Black Friday në Artmotion vjen me një ofertë të jashtëzakonshme

Black Friday në Artmotion vjen me një ofertë të jashtëzakonshme

Black Friday në Artmotion vjen me një ofertë të jashtëzakonshme te të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të kenë në shtëpi të veta pakon me atraktive në treg, Pakon Kampion.

Pako Kampion e cila i ka internet me shpejtesi deri ne 250mbps, mbi 250 kanale HD, shumica e te cilave jane me ekskluzivitet ne Artmotion si Liga e kampioneve, SERIE A, La Liga, Ligue 1, Formula 1, Nba , Superligen e Kosoves ne futball, Basketballi i Kosoves, dhe Ligen Unike  te Basketbollit, si dhe kanalet të cilat kërkohen nga familjet seriale dhe filma te kanaleve me te mira turke.

Kjo oferte e cila fillon sot me 24 Nëntor dhe zgjate deri me 27 Nëntor vjen me një zbritje të çmimit nga 24.90 EUR ne muaj ne 14. 90 EURne muaj. Pra do të kemi 10 EUR zbritje ne pagese mujore, si dhe nga 249.90 eur në 149.90 eur, pra 100 EUR zbritje në pagese vjetore


Të gjithë ata të cilët abonohen në pakon kampion për 3-5 vitet e ardhshme do të kenë mundësi që vetëm në Artmotion t’i percjellin sportin me ligat me atraktive nacionale dhe ndërkombëtare.

Vlen të theksohet se sot Artmotion ka shërbimin më të mire në treg sa i perket ofrimit te programit kualitativ, internetit stabil dhe te qendrueshem.

Ju presim ne te gjitha pikat e shitjes se artmotion si dhe telefononi pa pagese ne 0800 20 600

Knej O’ Loja

Lexo edhe

Video

error: