Bislimi: Tё sigurohen kushtet qё kryetarët e rinj të komunave në veri tё ushtrojnё detyrat

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Besnik Bislimi deklaroi se kryetarёt e komunave tё Leposaviqit, Zubin Potokut dhe Zveçanit, qё u betuan dje e kanё obligim ligjor tё fillojnё punёn menjёherё. Ai potencoi se institucionet publike e kanё obligim tё sigurojnё kushtet qё kryetarët e rinj të komunave në veri tё ushtrojnё detyrat dhe pёrgjegjёsitё e tyre. “Si … Continue reading Bislimi: Tё sigurohen kushtet qё kryetarët e rinj të komunave në veri tё ushtrojnё detyrat