Bislimi: Marrëveshja për gazsjellësin nuk e sjell as edhe një litër gaz nga ShBA-ja

Zëvendëskryeministër i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog, Besnik Bislimi, ka deklaruar se vendimi për reciprocitet me targa për automjetet serbe nuk ka të bëjë asgjë me marrëveshjen e Brukselit. E njëjta, sipas tij, ka skaduar me 15 shtator dhe vendimi është legjitim dhe sovran i Kosovës. Ndërlidhjen me marrëveshjen e Brukselit,  i dyti … Continue reading Bislimi: Marrëveshja për gazsjellësin nuk e sjell as edhe një litër gaz nga ShBA-ja