Birra Peja e dhezë atmosferën në Sunny Hill Festival

Birra Peja e dhezë atmosferën në Sunny Hill Festival

Birra Peja së bashku me produktet tona; pijen energjike GO+ dhe ujin Akull kanë pasur kënaqësinë edhe këtë vit të mbështesin festivalin Sunny Hill dhe të jemi në mesin tuaj në katër netët më të paharrueshme në Prishtinë.

Kemi pregatitur për ju një përmbledhje të momenteve magjike të cilat i ndamë me audiencën më të zjarrtë ndonjëherë që shijuan muzikën e yjeve botërore dhe vendore të muzikës duke përfshire Dua Lipa, Skepta, AJ Tracey, J Balvin, dhe Diplo mes shumë të tjerësh…


Birra Peja do jetë përgjithmonë krenare dhe mbështetëse për organizimet kulturore që promovojnë vlerat dhe artistët në sytë e botës siq ishte edhe Sunny Hill Festival.

Video