Bie Qeveria Kurti, përmbledhje e seancës së 25 marsit

Kuvendi i Republikës së Kosovës, i mbledhur dje në seancë plenare me kërkesë të 44 deputetëve, me 82 vota për, 32 kundër dhe një abstenim, ka mbështetur mocionin e mosbesimit ndaj Qeverisë së Republikës së Kosovës, të propozuar nga Grupi Parlamentar i LDK-së. Teksti i mocionit dhe arsyetimi i tij, në cilësi të iniciuesit, u … Continue reading Bie Qeveria Kurti, përmbledhje e seancës së 25 marsit